Új akció az ajándékozáshoz! Add szülő, add nagyszülő! Ajándék és segítség a nagy lehetőség! (Gift Cards)

tourists-6887737_960_720[1]
Segítség ma!

Add nyugdíjas! Add ma szülő! Segítség most és lehetőség a megajándékozottnak! Új akció ünnep előtt!

Fiatalok számára, rokonoknak, nyugdíjasok terveihez ajándékozáskor részünkről 2022. december 01-től új akció! (Gift Cards)

Megteremtettük az üzleti lehetőséget, van ma segítség ajándék formában!  Add nyugdíjas az unokának, gyereknek, barátoknak!

Ajándék akció van!  Van most lehetőség, hogy ajándékozás közben nagy segítséget adjon!  Akció és kedvező ár ünnep előtt!

Nehéz helyzetben az alacsony fizetések miatt sok fiatal, sok friss család van. Sansz számukra jó ajándékozás nyugdíjasoktól!

Szülő, nagyszülő számára a fiatalok életében tapasztalt gondok fájdalmasak.  Van most jó ajándékozás, add az esélyt számukra!

Lehetőség itt adott oldalunkon!  Reklám helyett most vedd meg és add át a segítő ajándékot, magát az első lehetőséget ajándékozottnak!

Win-win
Win-win vásárlás , jó ajándék megtestesíti a “Tegyen jót, tegye jól!” gondolatát!

Ajándékozz ma, ajándékozz holnap, vagy az ünnepek előtt vedd meg a segítő ajándékot – most akció, kedvező árak!

Jó ajándék más, mint a kütyü, vagy használati tárgy!  A figyelem és szeretet ajándék lényege az esély adása, segítség!

Ajándék és kedvező ár nálunk most maga az első lehetőség, a biztos pont és időpont!  Jó ajándék az akciós áron a First Step + ajándékkártya, most csak 25.000Ft/ajándékkártya!

Otthon probléma, kapcsolat probléma, pénz probléma, peres és nemperes gondok támogatása!  Időpont ajándékba probléma specialista irodába!       Ön ajándéka lehet a napi béke felé megtehető  első komoly lépés helye és időpont!

Napi béke értelmezésünkben a felmerülő vita, probléma, gond és baj időben való megoldásai, per helyett harmonikus nyugalom.

Segítség ma sokféle lehet!  Új akció most itt, hogy az ingatlan miatt hirdetésre, eladásra gondolók számára egy új sansz a

kedvező ár csak 20.000Ft mellett kapható Mini Home Story ajándékkártya!     Itt az ajándék egy1 hónapos hirdető ajánlat!(Home E+ hirdető)   Banner és BUMA ingatlan marketing támogatott cikk tartalom 1 teljes hónapra a megajándékozott részére!

Akciónk az Ajándék & Segítség keretek között évtizedes praxis és specialista szakmai háttérrel létrejött ajándék lehetősége!

santa-claus-2918_960_720[1]
Segítség és ajándék! Jó ajándék!
Téli akció Önnek!  Van lehetőség a nagy segítség, a komoly ajándék meglepetésére az ajándékozott felé!  Vedd ma, add holnap!

Támogass ma másokat! Mindkét esetben az időpontfoglalás csak egy telefonhívás!   Add ajándékba rokonnak a lehetőséget!

Ajándék a szülőnek, ajándék felnőtt gyereknek?  A napi béke elérése, számos teendő sikere után lesz elérhető!

Személyesen bejelentkezés saját eset miatt, vagy személyes ismerős komoly gondja miatt jelentkezzen, vagy adja ajándékba!

Elérhető ajándék akció keretében 2022.10.01-től már 25.000Ft/ajándékkártya/db-tól különböző árban! Átvételkor egyeztessen!

Ajándék ügyelet átvétel előtt hívószáma:       06-205-605-211 ( H-P: 10-19h,   SZO: 10-14h)    Vedd meg és add át!

money-256319_960_720[1]
Vedd meg és add oda!
Tudta Ön, hogy létezik nálunk hétvégéken, ünnepek előtt ajándék ügyelet, hogy Ön is jó ajándékot tudjon vásárolni és átadni!

Ajándékozz ünnepekre, vagy családi alkalmakra egyszerűen, örömet és meglepetést okozva!  Vedd meg! Add oda!

Az átvétel/hétvégi átvétel V./XIII. üzleti helyszín, a találkozó alkalom szakembereinkkel belvárosi pl. VI./XIII./ II. tárgyalók a feladatoktól függően!   pl. Vígszínház mellett, vagy Lehel tér közelében stb.